Ouders

Benieuwd naar onze ouders? Onze gastouders zijn een persoonlijk en vertrouwd thuis voor de kinderen. Gericht op de lange termijn, om ze maximale stabiliteit te bieden. Jouw kind krijgt persoonlijke aandacht en bouwt een band op met de gastouder. Andersom is er niets verplicht, zodat je zelf bepaalt op welke manier je er gebruik van maakt.

Waarom een gastouder?

Gastouders bieden een aantal belangrijke voordelen:

 • Goedkoop
 • Flexibel
 • Vertrouwd
 • Persoonlijk
 • Huiselijk

Onze gastouders zijn goedkoper dan de reguliere kinderopvang. Bovendien kunnen ze zich makkelijker flexibel opstellen, zowel als het gaat om de gevraagde uren als het tarief hiervoor. Ze zijn een vertrouwd adres voor de kinderen, niet in de laatste plaats dankzij de persoonlijke aandacht die ze bieden. De kinderen verblijven in een huiselijke sfeer, waardoor ze zich daar beter thuis voelen dan bij de reguliere kinderopvang.

Strikte voorwaarden

Al onze gastouders voldoen aan strikte voorwaarden, waarmee we een veilige en vertrouwde omgeving garanderen. We houden ons netjes aan de wettelijk vastgestelde verplichtingen, omdat de gastouders een grote verantwoordelijkheid dragen met de opvang bij hen thuis.

 

De gastouders waarmee we werken voldoen allemaal aan alle eisen van zowel de GGD als de overheid. Op die manier zijn ze het goedkope en flexibele adres voor kinderopvang. Het is een vertrouwd, persoonlijk en huiselijk alternatief voor de reguliere kinderopvang.

Ouders

ouders-gastouderopvang

Wij zoeken gratis voor u

Geheel vrijblijvend

Doe een aanvraag

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Gastouderbureau Bij Monique i.v.m. de wetgeving AVG

Wat zijn onze bemiddelingskosten

Opvangtoeslag berekenen

Kinderopvangtoeslag ontvangen? Zodra u en uw eventuele toeslagpartner voldoen aan de voorwaarden van de belastingdienst, dan kunt u deze toeslag krijgen.

 

Hoeveel toeslag u kunt krijgen hangt af van de hoogte van uw inkomen, het aantal kinderen en de soort opvang. U kunt per kind voor maximaal 230 uur per maand toeslag krijgen. Daarbij geldt ook een maximum uurtarief.

 

Als u vragen heeft kunt u via de belastingdienst meer informatie inwinnen of meteen uw opvangtoeslag voor 2019 aanvragen. Wacht niet te lang met aanvragen, anders loopt u een deel van de toeslag mis.

 

Wanneer er iets verandert in uw situatie, dan kan dit gevolgen hebben voor uw toeslag? U moet veranderingen in uw situatie binnen 4 weken doorgeven bij de belastingdienst.

 

Wilt u weten hoeveel uw opvangtoeslag is, vul dan onderstaand formulier in!

Toeslag berekenen

Klanten beoordelen ons met een

Waarom GOB Bij Monique

Je hebt wellicht al besloten dat je een gastouder wilt om je kind of kinderen op te vangen. Of wie weet twijfel je nog. Gastouderbureau Bij Monique helpt je graag vrijblijvend verder. We begeleiden je keuze en laten het proces in goede banen verlopen. Wij werken:

 • zonder verplichtingen
 • zonder inschrijfkosten
 • zonder boeteclausules
 • via ons online systeem met extra gebruikersgemak
 • met 1 aanspreekpunt met meer dan 15 jaar ervaring
 • met lage bemiddelingskosten.

Heb je vragen over hoe het allemaal in zijn werk gaat met gastouders, gastouderbureaus en de belastingdienst (kinderopvangtoeslag)? Neem gerust contact met ons op!

Ouders

gastouder-bij-monique-ouders

Vrijblijvend aanmelden