Gastouderopvang

Gastouderopvang is een veelgebruikte vorm van kinderopvang. Hierbij brengt u uw kind naar een gastouder toe die in zijn of haar eigen huis opvang biedt,  terwijl u aan het werk bent. Een gastouder kan een bekende zijn, zoals oma of een buurvrouw. Maar wij kunnen natuurlijk ook voor u iemand die in uw omgeving woont zoeken.

Waarom een gastouder?

Gastouders bieden een aantal belangrijke voordelen:

 • Goedkoop
 • Flexibel
 • Vertrouwd
 • Persoonlijk
 • Huiselijk

Onze gastouders zijn goedkoper dan de reguliere kinderopvang. Bovendien kunnen ze zich makkelijker flexibel opstellen, zowel als het gaat om de gevraagde uren als het tarief hiervoor. Ze zijn een vertrouwd adres voor de kinderen, niet in de laatste plaats dankzij de persoonlijke aandacht die ze bieden. De kinderen verblijven in een huiselijke sfeer, waardoor ze zich daar beter thuis voelen dan bij de reguliere kinderopvang.

Strikte voorwaarden

Al onze gastouders voldoen aan strikte voorwaarden, waarmee we een veilige en vertrouwde omgeving garanderen. We houden ons netjes aan de wettelijk vastgestelde verplichtingen, omdat de gastouders een grote verantwoordelijkheid dragen met de opvang bij hen thuis.

 

De gastouders waarmee we werken voldoen allemaal aan alle eisen van zowel de GGD als de overheid. Op die manier zijn ze het goedkope en flexibele adres voor kinderopvang. Het is een vertrouwd, persoonlijk en huiselijk alternatief voor de reguliere kinderopvang.

ouders-gastouderopvang

Wij zoeken gratis voor u

Geheel vrijblijvend

Doe een aanvraag

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Gastouderbureau Bij Monique i.v.m. de wetgeving AVG

  Wat zijn onze bemiddelingskosten

  Opvangtoeslag berekenen

  Kinderopvangtoeslag ontvangen? Zodra u en uw eventuele toeslagpartner voldoen aan de voorwaarden van de belastingdienst, dan kunt u deze toeslag krijgen.

   

  Hoeveel toeslag u kunt krijgen hangt af van de hoogte van uw inkomen, het aantal kinderen en de soort opvang. U kunt per kind voor maximaal 230 uur per maand toeslag krijgen. Daarbij geldt ook een maximum uurtarief.

   

  Als u vragen heeft kunt u via de belastingdienst meer informatie inwinnen of meteen uw opvangtoeslag voor 2021 aanvragen. Wacht niet te lang met aanvragen, anders loopt u een deel van de toeslag mis.

   

  Wanneer er iets verandert in uw situatie, dan kan dit gevolgen hebben voor uw toeslag? U moet veranderingen in uw situatie binnen 4 weken doorgeven bij de belastingdienst.

   

  Wilt u weten hoeveel uw opvangtoeslag is, vul dan onderstaand formulier in!

  Toeslag berekenen

  Klanten beoordelen ons met een

  Waarom GOB Bij Monique

  Je hebt wellicht al besloten dat je een gastouder wilt om je kind of kinderen op te vangen. Of wie weet twijfel je nog. Gastouderbureau Bij Monique helpt je graag vrijblijvend verder. We begeleiden je keuze en laten het proces in goede banen verlopen. Wij werken:

  • zonder verplichtingen
  • zonder inschrijfkosten
  • zonder boeteclausules
  • via ons online systeem met extra gebruikersgemak
  • met 1 aanspreekpunt met meer dan 15 jaar ervaring
  • met lage bemiddelingskosten.

  Heb je vragen over hoe het allemaal in zijn werk gaat met gastouders, gastouderbureaus en de belastingdienst (kinderopvangtoeslag)? Neem gerust contact met ons op!

  gastouder-bij-monique-ouders

  Vrijblijvend aanmelden