Gastouderopvang

Gastouderopvang is een populaire vorm van kinderopvang, waarbij u uw kind naar de gastouder brengt voor opvang in haar eigen huis, terwijl u aan het werk bent. Een gastouder kan iemand bekends zijn, zoals een familielid of buurvrouw. Indien gewenst kunnen wij ook iemand in uw omgeving voor u vinden.

Waarom een gastouder?

Gastouders bieden diverse belangrijke voordelen:

 • Betaalbaar
 • Flexibel
 • Vertrouwd
 • Persoonlijk
 • Huiselijk

Onze gastouders zijn voordeliger dan reguliere kinderopvang en kunnen zich bovendien gemakkelijker aanpassen aan uw behoeften, zowel qua uren als tarieven. Ze bieden een vertrouwde omgeving voor uw kinderen, mede dankzij de persoonlijke aandacht die ze krijgen. De kinderen worden opgevangen in een huiselijke sfeer, waardoor ze zich er meer thuis voelen dan in een reguliere kinderopvang.

Strikte voorwaarden

Wij garanderen een veilige en betrouwbare omgeving bij al onze gastouders, omdat zij voldoen aan strenge criteria en de wettelijke verplichtingen naleven. Als verantwoordelijke voor de opvang bij hen thuis, nemen zij hun taak serieus.

 

Onze gastouders zijn allemaal goedgekeurd door zowel de GGD als de overheid en voldoen aan alle vereisten. Hierdoor bieden ze een betaalbaar en flexibel alternatief voor reguliere kinderopvang, met een vertrouwde, persoonlijke en huiselijke sfeer.

ouders-gastouderopvang

Wij zoeken gratis voor u

Aanvraag ouders

Dagen opvang nodig(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zijn onze bemiddelingskosten

Opvangtoeslag berekenen

Als u aan de voorwaarden van de Belastingdienst voldoet, kunt u in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag.

 

De hoogte van de toeslag hangt af van uw inkomen, het aantal kinderen en het soort opvang dat u kiest. Per kind kunt u maximaal 230 uur per maand toeslag ontvangen, met een maximum uurtarief.

 

Als u vragen heeft of uw toeslag voor 2023 wilt aanvragen, kunt u bij de Belastingdienst terecht voor meer informatie.

 

Het is belangrijk om veranderingen in uw situatie binnen 4 weken door te geven aan de Belastingdienst, omdat dit gevolgen kan hebben voor uw toeslag.

 

Wilt u berekenen hoeveel kinderopvangtoeslag u kunt krijgen? Vul dan het formulier in!

Toeslag berekenen

Klanten beoordelen ons met een

Waarom GOB Bij Monique

Of je nu al hebt besloten dat je een gastouder wilt voor de opvang van je kind(eren) of nog twijfelt, Bij Monique Gastouderbureau staan we voor je klaar. Wij begeleiden je op een vrijblijvende manier bij het maken van de juiste keuze en zorgen voor een soepel verloop van het proces. Wij werken:

 • zonder verplichtingen
 • zonder inschrijfkosten
 • zonder boeteclausules
 • met een handig online systeem
 • met één vast aanspreekpunt met meer dan 20 jaar ervaring
 • met lage bemiddelingskosten

Heb je vragen over hoe het allemaal in zijn werk gaat met gastouders, gastouderbureaus en kinderopvangtoeslag van de belastingdienst? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

gastouder-bij-monique-ouders

Vrijblijvend aanmelden