Bemiddelingskosten

Wil je meer weten over onze bemiddelingskosten en de tarieven van onze gastouders? Wij hanteren lage kosten en brengen géén inschrijfgeld in rekening. Bovendien is aanmelden geheel vrijblijvend en kun je altijd probleemloos overstappen. Dit komt omdat we vertrouwen hebben in onze succesvolle aanpak.

Belangrijk om te weten: wij hebben ook géén boeteclausule.

Bemiddelingskosten Gastouderbureau Bij Monique

Gezin met 1 kind

€42,50

per maand

Géén inschrijfkosten

Géén boeteclausules

Meld je aan

Gezin met 2 kinderen

€ 47,50

per maand

Géén inschrijfkosten

Géén boeteclausules

Meld je aan

Gezin met 3 kinderen

€ 52,50

per maand

Géén inschrijfkosten

Géén boeteclausules

Meld je aan

Tarieven Gastouder

Het uurtarief van een gastouder in Nederland varieert doorgaans tussen €6,75 en €7,50. Hoewel de tarieven per gastouder kunnen verschillen, proberen we uitschieters zoveel mogelijk te voorkomen en leggen we de tarieven contractueel vast voor een kalenderjaar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Houd er rekening mee dat de maximale kinderopvangtoeslag voor 2024 €7,53 per uur bedraagt. Je kunt via de belastingdienst jouw kinderopvangtoeslag berekenen.

 

Bij ons kun je rekenen op lagere kosten dan bij veel andere gastouderbureaus. We werken namelijk met een klein team en houden de kosten zo laag mogelijk, wat jullie als ouders direct ten goede komt. We hebben onze administratieve taken, zoals urenregistraties, facturering en jaaropgaven, grotendeels geautomatiseerd om de kosten laag te houden en het proces voor onze medewerkers, ouders en gastouders soepeler te laten verlopen.

Let op: wij brengen geen inschrijfkosten in rekening en hanteren geen boeteclausules.

Wij zoeken gratis naar een gastouder voor u!

Opvang toeslag berekenen