Bemiddelingskosten

Benieuwd naar onze bemiddelingskosten en de tarieven van een gastouder? We houden de kosten zo laag mogelijk en berekenen bovendien geen inschrijfkosten. Daarnaast is aanmelden bij ons altijd geheel vrijblijvend en overstappen is nooit een probleem, omdat we overtuigd zijn van onze succesvolle aanpak.

Tip: wij hanteren geen boeteclausule. Overstappen is daardoor nooit een probleem.

Bemiddelingskosten Gastouderbureau Bij Monique

Gezin met 1 kind

€ 37,50

per maand

Géén inschrijfkosten

Géén boeteclausules

Meld je aan

Gezin met 2 kinderen

€ 42,50

per maand

Géén inschrijfkosten

Géén boeteclausules

Meld je aan

Gezin met 3 kinderen

€ 47,50

per maand

Géén inschrijfkosten

Géén boeteclausules

Meld je aan

Tarieven Gastouder

Het uurtarief van een gastouder in Nederland bedraagt €5,50 tot €6,50. Dit tarief kan per gastouder verschillen, al proberen we eventuele uitschieters zoveel mogelijk te voorkomen. De tarieven voor de gastouder leggen we contractueel vast voor een jaar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Let op: de maximale kinderopvangtoeslag voor 2021 bedraagt €6,49 per uur.
Tip: je kunt online jouw kinderopvangtoeslag berekenen 

 

We berekenen lagere kosten dan veel andere gastouderbureaus. We werken met een klein team en houden de kosten zo laag mogelijk, iets waar jullie als ouders direct van profiteren. We hebben administratieve taken zoals de urenregistraties, facturen en jaaropgaven grotendeels geautomatiseerd, zodat we daar zo min mogelijk kosten voor maken. Bovendien werkt dit een stuk fijner voor zowel onze medewerkers als de ouders en gastouders.

Wij zoeken gratis naar een gastouder voor u!

Opvang toeslag berekenen